Ergens rond april kreeg ik de vraag van de organisatie van TEDxAntwerpen of ik geïnteresseerd was om als spreker op hun podium te staan. Mijn antwoord was uiteraard ja, maar waar zou ik het over hebben?

Ik kon het hebben over mijn werk als ontwerper voor de circulaire economie, over duurzaamheid of creativiteit, maar Deepak (één van de mede-organisatoren) daagde me uit dieper te graven. “Hoe zorg jij ervoor dat jouw kinderen op een bewuste manier leren omgaan met creativiteit?” vroeg hij me.

Dat was de vraag die dit alles in gang zette. De vraag die me deed komen tot verwondering als basis voor creativiteit, kritisch denken, nieuwsgierigheid en leren. Ik stelde Deepak voor het te hebben over verwondering, en over de verhalen die ik aan Seppe en Mirte vertel.

Tot mijn verbazing was hij meteen mee!

Na de talk kreeg ik een aantal keren de vraag of ik die verhalen ergens bijhield. Het idee voor deze blog was geboren.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK